Tornet Skolan
Häxbrev
Sagan Om
Drömmen Bildarkivet
Boken om Tarot & Häxkonst Föreläsningar & Events Föreningen: Jolandas Vänner
Jolanda den Tredjes skola i Häxkonstens Ädla Utövande
Våren -20
Magi är läran om energi. En kristall har sin energi, en varg har sin, ett moln, en ros, ett träd har sin. I häxans värld använder hen olika hopkok av energier gestaltade i symbolform för att uppnå ett visst syfte. En häxa är aldrig maktlös! Följ med på en spännande resa att tillsammans med mig ”baka” magi, från ax till limpa, från mini-häxhatt till den stora häxhatten, via dröm- och kraftamulett.
Åtta möten blir det sammanlagt, + 1 uppföljningsmöte. Fem av de mötena kommer vi att häx-pyssla tillsammans, samtidigt som vi får oss till livs en mängd både praktisk och andligt användbar undervisning i Häxkonstens Ädla Utövande.
Vi ger oss ut på två halvdagsutflykter, en utflykt till tygaffären, och en utflykt till Källan i Nackareservatet, där vi gör en vattenceremoni.
Det åttonde mötet tar deltagarna sin Häxamen, och våra nytillverkade häxhattar döps i en eldceremoni vid Tornet på Blåkulla.
Platsen vi kommer att vara på är hemma hos mig i mitt kök, (vad passar bättre när vi ska ”baka” magi?). Därför är också deltagarantalet begränsat till fyra, fler får inte plats. Häxklusivt!

Kursstart 1: Måndag 27 jan – avslutning Söndag 19 april
Kursstart 2: Torsdag 27 februari - avslutning Lördag den 16 maj.

Om du tycker att det här låter spännande, kan jag skicka mer ingående info. Maila i så fall: jolandatarot@gmail.com   


 

 

 
   Kvastskola   Låt Jolanda den Tredjes skola komma till dig!
Dra ihop ett gäng på ca 7 - 20 personer, ordna en lokal, så kommer Rosie i flygande fläng!
Tarot & Häxkonst eller mini-häxhattstillverkning.
För info och bokning; jolandatarot@gmail.com
   


Visning av Tornet
15 maj - 21 september
Om du skulle vilja bjuda dina vänner/familj på ett besök i tornet går det bra att boka in en grupp för en visning som tar ungefär två timmar. Då berättar jag om det stora tornrummet, om medicinhjulet, och om den världsåskådning våra förfäder och förmödrar en gång levde med, i tiden innan kyrkorna byggdes. Efter en kort paus blir det praktik, antingen att alla närvarande får en kort spådom, en trumresa, eller någon annan praktik efter önskemål passande för tillfället och gruppen.
 

För info och bokning; jolandatarot@gmail.com

 

The Third Eye Tornet Boken om Tarot & Häxkonst Häxbrev Föreläsningar & Events The Third Eye
Skolan Drömmen Sagan Om Bildarkivet Jolandas Vänner
Drömmen