Tornet Skolan
Häxbrev
Sagan Om
Drömmen Bildarkivet
Boken om Tarot & Häxkonst Föreläsningar & Events Föreningen: Jolandas Vänner

  Boka Sierska
När du vill träffa en sierska för privat konsultering, antingen i person eller per telefon, eller om du vill boka en/flera sierskor till födelsedagsfesten, möhippan, eller företagseventet, kontakta Rosie: jolandatarot@gmail.com
alt. 0739-33 07 77


 

Boka Föreläsning
’För amerikanska indianer har det oklara fenomen som vi kallar häxkonst varit en allvarlig sysselsättning, som man har utövat i tusentals år och som kan jämföras med vår västerländska vetenskap.
Rosie Björkman alias Jolanda den Tredje delar med sig utvalda delar av sina drygt trettio års ihopsamlade kunskaper från en stor mängd varierande källor.
För information och bokning
: jolandatarot@gmail.com

 
Rosie Björkman
 

Gruppvisning
Om du skulle vilja bjuda dina vänner/familj på ett besök i Tornet går det bra att boka in en grupp för en visning som tar ungefär två timmar. Då berättar jag om det stora tornrummet, om medicinhjulet, och om den världsåskådning våra förfäder och förmödrar en gång levde med, i tiden innan kyrkorna byggdes. Efter en kort paus blir det praktik, antingen att alla närvarande får en kort spådom, en trumresa, eller någon annan praktik efter önskemål passande för tillfället och gruppen.
För information och bokning: jolandatarot@gmail.com

The Third Eye Tornet Boken om Tarot & Häxkonst Häxbrev Föreläsningar & Events The Third Eye
Skolan Drömmen Sagan Om Bildarkivet Jolandas Vänner
Drömmen